Beware of Bad Movies #5: Blueberry

"Beware of Bad Movies" anser jeg som værende en slags service til bloggens læsere, og en mulighed for at advare om film der er så ringe, at de ikke engang er værd at se for deres elendige kvalitets skyld. Film som "Jaws 3-D", "The Room" og The Asylums "Mega Piranha" er film der er værd at se fordi de er så dårlige at de bliver gode. Den slags film vil ikke blive nævnt her. De film der her nævnes, er meget ringe, meget kedelige og på alle måder flade oplevelser. 

 
Det er meget svært for mig at gengive filmens plot idet jeg aldrig rigtig følte der var noget. Hævnmotiver, hvad jeg antager er sorgfuldhed og generel tristesse omkrænser filmen i et lag af mystik, som ville have været fascinerende i bedre film, men her blot tilføjer yderligere til forvirringen.

Et makværk af en film. Jeg blev tiltrukket til filmen fordi Juliette Lewis medvirker, men uanset hvor glad man er for denne skuespillerinde, kan hun ikke gøre op for denne films talrige fejl. Filmen er en western, men forsøger at tilføje et artsy lag, som dog i helt ekstrem grad mislykkedes. Bevares, der er nogle meget flotte billeder undervejs, men så snart filmens mere overnaturlige elementer støder til, er filmen for evigt ødelagt. De afskyeligt ringe CGI-effekter der bruges i stor stil, er forsøgt afhjulpet ved at klippe meget hurtigt. Det lykkedes ikke at skjule hvor ringe de er skabt, og tilmed sætter de plottet, eller den smule der er af dette, fuldstændigt i stå.


Der er i det hele taget ikke meget at komme efter i denne film. Skuespillet er ganske fint enkelte steder, men udover det og de stedvist interessante billeder, er filmen, som nævnt, noget makværk. Der er ingen kontrol over plot, sammenhæng eller den eftertænksomhed man forsøger at tillægge karaktererne. Den er for lang, udmattende og en af de oplevelser man hurtigt begynder at glæde sig til er overstået. Endnu en flad oplevelse, som ikke for alvor indeholdt nogle lyspunkter.

Consider yourself warned.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar