Om bloggen


Filmnørd der har skrevet mere end 300 filmanmeldelser online siden 2011 - og selv synes kvaliteten er steget kraftigt undervejs.. I virkelighedens verden beskæftiger jeg mig med det socialpædagogiske felt og er ligeledes meget optaget af dette. 

Jeg har anmeldt film online siden 2011, hvor jeg startede hos BDlive, der lukkede i 2013.

I 2011 begyndte jeg også at skrive for Sørensen Exploitation Cinema Proudly Presents, som jeg fortsat skriver for med stor fornøjelse.

Her på siden har jeg beskæftiget mig med en liste over de bedste film jeg kan komme i tanke om, nogle af de frygteligste af slagsen og overanalyseret tv-serier, ikke mindst sit-coms, som jeg har et svagt punkt for.

Derudover har min søde kone, der er ivrig bogblogger, samarbejdet med bloggen her om anmeldelser der beskæftiger sig med filmatiserede bøger. 

Derudover skriver jeg som kulturblogger anmeldelser af forestillingerne på Fredericia Teater, hvilket jeg har gjort siden 2012.

Senest er jeg blevet tilknyttet som anmelder hos Sandrew Metronome.

Til tider vil disse anmeldelser dukker op her på bloggen, andre gange vil de blive tilknyttet Sørensen Exploitation Cinema Proudly Presents.

Har du ris, ros eller anden feedback?

Kontaktinformation:
Mail: medpeber@gmail.com
Facebook-side.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar